MENU
17:46 | June 30, 2015

TUESDAY

Uncategorized
8S0A2144 8S0A2158 8S0A21988S0A2190

 

Headscarf Asos HERE, Top GANT (on sale HERE), Sunnies Ray Ban (similar HERE), Jeans MiH Jeans HEREEarrings Freyja Of Stockhlm, Necklace River Island, Handmade clutch from Marrakech

Det är kul med färg! Jag trivs bäst i det faktiskt. Känner mig mer levande på nå sätt. Just nu håller jag på och packar inför Ibiza i morgon, men det är fett svårt att veta vad man ska packa med sig. Det har ju varit SVINKALLT i den här jävla staden så det känns helt stört att ba packa massa tunna sommargrejer… Har gått och blivit lite sjuk också, helt tjock i halsen och feber, lite mindre kul, men jag tänkte att om jag bakar en kladdkaka och mörshar i mig den med vaniljglass och hallon, då blir jag nog frisk.

Foto Rasmus Lindahl

6 Responses to “TUESDAY”

Leave a Reply

  • (will not be published)