MENU
14:26 | June 22, 2015

BRAZE

Uncategorized
8S0A2086 8S0A2118 8S0A2127

 

Dress and Jacket G-STAR RAW, Shoes DinSko, Sunnies G-STAR RAW (here)

Ba trotsar vädret och klär mig i klänning i allafall. Så jag jobbar… I morgon vankas grönan och jag tänker ha fett med kul där, så det blir vindjacka och höga gummistövlar! Fan undrar om jag kan åka en enda sak längre?! Jag kunde åka allt förut, men nu mår jag så jävla illa efter karusellåk. Fan. Åldern… Men jag diggar Langos och öl lika mycket, så jag kan sitta där och titta på medans dom unga (Rami, Angelica, Lisa och Julian) åker. Fett mysigt!

Foto – Rasmus Lindahl

3 Responses to “BRAZE”

  1. cecilia on

    Varför har jag inte sett dessa bilder? Så snygg och så het och så classy och så sweet och så cool på samma gång!!!! Bilderna är EVERYTHING. Du är!!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)