MENU
15:52 | May 31, 2015

MAMMA

Uncategorized
MN4 MN5MN1 MN2

 

Idag är det ju morsdag som vi alla vet men min kära mor reser så mycket och lyckas ju såklart vara bortrest just idag så jag bestämde mig för att fira henne i onsdags. Hon är så jävla härlig! Det lyser lixom om henne när hon kommer in i ett rum och hennes energi är så häftig! Vi kan prata om precis allting och det är hon som fått mig att våga här i livet. Jag bjöd henne på det hon älskar, vilket är skaldjur på Mr. French och vi satt där hela kvällen och bara babblade och skrattade! I present fick hon av mig två nya CHARMS från Pandora till hennes armband. Det är så roligt att hon också har ett! Jag valde en elefant för att hon alltid, sedan jag var liten sagt att det är det vackraste djuret hon vet. Sedan valde jag också en jordglob eftersom att hon älskar att resa, tagit med oss runt hela världen för att visa oss olika kulturer och platser, fått alla oss sex barnen hon fött att bli lika fördomsfria som henne. Det är så vackert tycker jag! Hon ÄR min värld, min mamma <3

4 Responses to “MAMMA”

Leave a Reply

  • (will not be published)