MENU
18:26 | February 27, 2015

THAT FLAWA GAL

Uncategorized
gladfredag

Sweater GANT, Jeans Never Denim, Shoes adidas tubular, Hat Lindex

Häääje! Sitter hemma och försöker väcka snubben som ska åka iväg och spela basket men som råkade somna när han kom hem från jobbet, så nu är det helt omöjligt att få upp han… Själv ska jag ju ha klubb i kväll, på Södra teatern, ni kommer väl?!! Skitkul ska det bli!
Idag har jag och John John varit förbi Lindex Show room på lunch och kollat in massa vårnyheter. Det var magiska plagg måste jag säga, ni kommer bli surprised! De släpper ju en ny kampanj snart också, som jag ska berätta mer om i morgon. Nu måste jag hoppa in i duschen… Hoppas ni får en underbar fredagskväll! xx

//Today Me and John John went past Lindex Showroom at lunch and checked out the spring news  It was magical, I must say, you will be surprised! They release the new campaign soon too, which I’ll tell you more about tomorrow. Now I have to jump into the shower… Hope you have a wonderful Friday ! xx

Leave a Reply

  • (will not be published)