MENU
21:40 | February 25, 2015

FELIN

Uncategorized

“Felin  is not just a music project but a collaboration between me, Elin Blom, as the artist and songwriter and photographer and creative director Fredrik Etoall. Together we have developed it more as an art project where one artist meets another. I’m the stage artist Felin and Fredrik is the visual artist and the secret band member. F+Elin.” – Elin Blom in Radar Magazine

Ibland blir man lite extra stolt när ens vänner gör något extra fett! Fredrik Etaoll är helt störd, ni vet så där störd på det bästa sättet man kan vara på, som alla borde vara! Helt fylld med positiv energi som smittar av sig och otroligt kreativ! Kolla in Felin som han är en del av och nya videon Revolt, som han skapat!

// My friend Fredrik Etoall is amazingly creative! Check out this new video!! 

Leave a Reply

  • (will not be published)