MENU
21:01 | October 26, 2014

BARA BEN

Uncategorized
StockholmDay3SS15-4708

Hörrni snart är det dax att sätta på sig strumpbyxor under kjolen/klänningen… Nu har väl kanske dom flesta redan börjat men jag är allergisk mot kalasbyxor lixom. Bland det fulaste jag vet… Fukkar upp hela alltet tycker jag. Nu fryser jag iof inte så mkt om benen, men när det närmar sig minusgrader så har jag inte så mkt val. Har varit hemma och städat hela dagen, sorterat bland skorna osv. Sommarskorna får flytta upp till vinden och ge plats till vinterkängorna. Fyfan för vinter. Längtar så in åt helvete till Julafton dock, för då åker jag och hela familjen till Maldiverna i två veckor. DET får mig att längta som en galning. Vita stränder, palmer, turkosa vågor, små små kurrikurridutt-öar och en kall öl, dit längtar jag! Då blir det bara ben också. ah! Bless!

Leave a Reply

  • (will not be published)