MENU
15:26 | September 9, 2014

SWEDE IN SEQUIN

Uncategorized
IMG_4458IMG_4478IMG_4468IMG_4421IMG_4411

Vaknade precis upp till en ny dag här i NYC. Polissirenerna tjuter lite svagt 40 våningar ner och i skrapan mittemot sitter det folk vid sina skrivbord. Allt ser så jävla gulligt ut, som små myror. Roomservice var nyss här och levererade frulle, vi tyckte lixom att vi var värda det! Angelica beställde en Yoghurt/Granola som ser ut som ett fakking konstverk. Bra start!
Igår åkte vi helikopter över staden, det var en rätt sjuk upplevelse och om någon av er befinner er i New York nu eller i framtiden så rekommenderar jag verkligen det! Ääee, nu måste jag hoppa in i duschen, sen väntar Fashion Week.

Bless

Kjol – Gina Tricot, tröja – New Black, skor – & Other stories, väska – ZARA.

Foto – Linn Hansson

2 Responses to “SWEDE IN SEQUIN”

Leave a Reply

  • (will not be published)