MENU
17:37 | July 15, 2014

Freak

Uncategorized
Ljunggrens

Så flummigt läskigt roligt spännande jag lever just nu. Så glad för det. Det händer så mycket saker just nu att jag blir helt freaky. På ett bra sätt. I morgon vankas modelljobb för hela slanten, call-time kl 08.00 och det kommer att pågå hela dagen/kvällen. Förstår ni hur mycket man posar då? Blir helt jävla stel i käften. Rädd att fastna så… Dagen efter det hostar jag min andra kväll på F12, det lär bli GENI (lägg inte öga). Om mindre än två veckor drar jag och Mimmi iväg på solabadaätagodmatfestalite-semester i Grekland, sen vankas Way Out West, osv osv, mm. mm. HUR HYPE!!?! Jag hoppas ni hänger med på mina äventyr?

BLESS

Klänning från ZARA, jacka vintage, skor från Steve Madden och väska från & other stories

3 Responses to “Freak”

Leave a Reply

  • (will not be published)