MENU
15:38 | May 24, 2014

new

Uncategorized
elsasthlm

Nytt hår, ny klänning osv osv. Men alltså vad tycks?! Jag har aldrig varit ett fan av löshår. SKIIIITSNYGGT på andra, men jag har väldigt svårt för att se mig i perfekt fönat, perfekt lockat “a la Höllywuud”, och är livrädd för att se ut som en bimbo. Så gick genast och införskaffade mig ett par runda glajer, inget annat funkar nu. Jag är supernöjd! Ni får hojta till om ni vill ha numret till världens bästa frisör.
Igår hade vi vårfest ute på Josefinas med jobbet. Så magiskt med sol. Kul att alla svennar blir trevliga så fort den tittar fram. Daniel och Caroline från Stockholm Streetstyle hann haffa mig och klicka fram en bild precis innan vi skulle dra mot Djurgården, fruktansvärt passande!

KLänning and other stories Skor Scorett Glajer Urban Outfitter

One Response to “new”

Leave a Reply

  • (will not be published)