MENU
23:55 | April 7, 2014

Schliten chey

Uncategorized
20140407-164551.jpg

Förjävligt härliga dagar har jag här. Igår brände jag nästippen utav bara helvete, så jag ser inte klok ut, därav svartvit bild. Råkade dricka Bellini i solen på Roosevelt med amazing peeps, sen råkade vi gå ut och festa lite för hårt. Jag är rätt sliten idag alltså. Men va fan, vet ni, man kan inte vara för hård mot sig själv. Jag har riktigt dålig karaktär. Jag har ju sagt att jag ska vila själen, ta det lugnt. Fast man kan tabba sig lite. Men jag menar, jag är ju inte elak mot någon. Eller jaaaooo levern då. Men jag hade fantastiskt kul. Garvade ihjäl oss på så många olika nivåer och tillfällen, så jag har träningsvärk i magen idag. Och jag menar, DET är väl bra för själen? Skratta tillsammans. Nåväl, det var igår, idag är jag schliten. Men på ett fint sätt… Puss

2 Responses to “Schliten chey”

  1. Stine on

    Hi, I was just wondering where the shirt you are wearing on the add for your favorite items from Wakakuu that is shown on several blogs is from? It is so pretty!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)