MENU
7:40 | April 3, 2014

Tävling

Uncategorized

Heeeej fina ni! Vad sägs om att bli proffsminkad i Oriflames Concept Store med din bästa kompis OCH få varsin goodiebag med the ONE produkter? Tänkte väl det! Jag har nu fått chansen att tävla ut det här fantastiska priset exklusivt till er läsare! Ta vara på detta nu folks, så underbart att bli sminkad och få tips av folk som verkligen kan sin grej!

Det enda du behöver göra är att svara på: I vilket land grundades Oriflame?

Skicka ditt svar till [email protected] senast den 7 april. Oriflame kontaktar vinnaren och sminkningen sker i Oriflame Concept Store, Stockholm, den 15 april. Tid efter överenskommelse. Oriflame står inte för eventuella resekostnader.

Psssst…svaret kan du hitta på oriflame.se

20140402-151336.jpg

Leave a Reply

  • (will not be published)