MENU
10:00 | March 25, 2014

Tisdagsfavoriter

Uncategorized
20140325-104812.jpg

Solstrålar och fågelkvitter smyger sig in från Karlavägen och min lilla etta förvandlas till något helt annat. Jag har längtat efter det här. Våren! Jag bojkottar allt som har med rullgardin och persienner att göra. Fan behöver ju all hjälp jag kan få med att vakna. Har några favoriter som oxå gör mig piggare.

1. Nya Vecko Revyn med mitt lilla fäjz som pryder framsidan. Spring till kjosken och haffa ett ex pronto! (Moha ha ha vilken DIVA man är åsåra)
2. En enkel frukost inkluderat min favoritingrediens citroooon.
3. Lyxiga smycken i roséguld från Josephin L (där ni nu får rabatt om ni anger koden Elsa i erat köp)
4. Mina gamla vintageglajer från LA som jag äntligen hittat i all röra.

5 Responses to “Tisdagsfavoriter”

Leave a Reply

  • (will not be published)