MENU
14:09 | February 24, 2014

The weeknd

Uncategorized

Jag har på riktigt haft den lugnaste helgen på aslänge. Klippt två bio(sar?) och chillat hemma om kvällarna. Kan va rätt skönt, men redan nu efter 2 dagar så kryper det i benen. Varför är det så? Varför kan jag inte hitta lugnet? Sån fet jävla FOMO på mig (Fear of missing out, för er som inte hört det förut, och ett utav mina mest användbara förkortningar) så jag känner att jag vill ha fredag redan i morgon. I den här “världen” jag lever i just nu så är det rätt farligt att ha diagnos-FOMO eftersom jag får inbjudningar till event och fester nästan varje dag. Nu låter jag jävligt otacksam, å det är jag absolut inte, det är rätt fantastiskt, men kanske inte om man tänker på att kroppen behöver sömn någon gång oxå. Ska försöka bli bättre med det. Sömnen alltså.

20140224-155355.jpg

Tog med min kusin på MOB CITY-eventet som Patriksson Communication anordnade på Nosh i torsdags. SÅ.JÄVLA.FETT! Dom kan det där med härliga partyn!

Leave a Reply

  • (will not be published)