MENU
14:49 | February 26, 2013

In Uvira

Uncategorized

Dagarna går för fort här. Jag kan inte förstå att jag ska tillbaka till jobbet på måndag. Men å andra sidan så tänker jag på hur viktigt det är, jag känner att det är dax nu.
Men just nu njuter jag av att vara här, äntligen. Fan vad Kongo är najs! Har ni varit här? Inte en plats man har längtan till om man inte har någon connection till kanske, men folks… det är helt fantastiskt här! Att få träffas och kramas med familj till Junior, resa runt bland gröna skogar och vackra berg. När vi passerade Kongo- Burundigränsen igår, efter en galen helg i Rwanda, så har en hel flodhästfamilj bestämt sig för att chilla i ån bredvid. Helt fantastiskt!

20130226-164451.jpg 20130226-164506.jpg

Grannbarnen hemma hos morfar älskar att posera!
Jag och världens bästa Mjomba Billy vid stranden på Club Tanganyika.

One Response to “In Uvira”

Leave a Reply

  • (will not be published)