MENU
23:10 | February 16, 2013

matanga

Uncategorized
IMG_2509

 

IMG_2510Just nu sitter jag tillsammans med nära och kära på ett plan ner till Kongo. Fattar ni?! Så jävla underbart! Vi ska dit på semester och ha  Matanga för Junior. Matanga är en hyllningsfest för att hedra Juniors liv. Det är en väldigt fin tradition tycker jag. Här i västvärlden är det så känsligt att prata om personen som fått vingar, det tycker jag är synd. Dom finns ju fortfarande kvar hos oss, men på ett annat sätt. Min älskade Junior, den här resan är för dig, och du finns med oss varje steg vi tar.

New Scarf from Object. Perfect for the Gorilla safari *blink*

5 Responses to “matanga”

  1. Samira on

    Jag måste säga att du är sjukt vacker som människa ! Du är en riktig förebild till alla människor som förlorat någon eller som går igenom den hemska sjukdomen!
    Önskar dig all lycka o massa styrke kramar!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)