MENU
10:01 | November 7, 2012

hopp

Uncategorized

Hoppet är åter tillbaka. Det har ju funnits där hela tiden, men glöden i våra ögon finns här igen. Det läkarna inte trodde var möjligt har hänt och nu vill dom inte längre ge upp om Juniors liv. Han svarade på den sista behandlingen och min fighter laddar om inför nästa. Den sätter igång redan nu i veckan. Då flyttar vi in på KS igen. Att se Junior le och njuta av vardagen trots smärta och rädsla, gör mig till världens stoltaste flickvän.

I söndags anordnade Stureplansgruppen (Juniors arbetskamrater) en välgörenhetsbrunch för insamling till Cancerfonden på Marion’s med Bowling och mys. SÅ värt!!!

 

 

 

 

 

 

19 Responses to “hopp”

 1. moster marie on

  Helt underbart!!! Tron kan försätta berg sägs det, och vi har dynamit och hopp och tro att utplåna ALLA berg i världen till sand. Puss på er båda

  Reply
 2. Micaela on

  Vilken fighter han är din Junior!! All kärlek och lycka till er och era familjer! Kram Micaela
  ” Por muy larga que sea la tormenta,
  el sol siempre vuelve a brillar entre las nubes “

  Reply
 3. ellis on

  Oj jag har verkligen blivit jätte engagerad går in här hela tiden för nyheter fast jag inte känner er men fan vad jag känner med er. Detta gjorde min helg. O jag hoppas o ber att han blir frisk kram ellis.

  Reply
 4. Brorsan on

  Han är världens modigaste krigare. Och han har dig, världens starkaste amazon, vid sin sida. Och jag går bredvid er för alltid. I will always be your soldier.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)