MENU
18:42 | July 28, 2012

urban skirt

Uncategorized

Om det skulle finnas OS i “Hitta-Rea-fynd”, då hade jag vunnit guldmedalj. Fo shizzle! Ni vet plagg som hänger på galgen och ser sådär alldagliga och tråkiga ut att ingen ens tar sig tid att titta lite extra på, de reas oftast ut till slut. Och jag tror fan att jag har ett öga för sånna plagg! Eller så inbillar jag mig fett… men en stor del av min garderob består av sådana plagg. Som ingen vill ha… Som den här kjolen till exempel, såg kanske inte så superflådig ut där den hängde (i alla storlekar kvar) med realappen på, på Urban Outfitters, men jag såg nå fint i den och jag lovar, igår när jag hade på mig den så kände jag mig som Carrie Fucking Bradshaw. Slits på båda sidorna och allt! AH!

Photo by / Rami

7 Responses to “urban skirt”

  1. IDASWARDROBE.com on

    Du har nog känsla för det där, för jag skulle nog bara gå förbi det plagget, men du ser helt amazing ut i det!
    Upptäckte din blogg för ett par dagar sedan och måste säga att den är fantastisk! Good work, tjejen!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)