MENU
14:58 | March 24, 2012

smoky eye

Uncategorized

På tisdag hittar ni Tomas Lenneryd (Max Factor), Emilia De Poret och mig på Åhlens City. Tomas kommer att visa sommarens makeuptrender på mig på scenen under hela dagen. Kom vettja!! Mer info kommer snart…

Tänkte därför passa på att ge Max Factor en prövning. Har ju hört att deras Cremeögonskugga ska sitta riktigt bra utan att försvinna eller ge “streck”. Perfekt kväll att testa är just ikväll. Jag kommer förmodligen att dansa och svettas hela långa natten. Men visst blev det fint!!?! Älskar Kräm-rougen, så himla fin glow!

1, MASTERPIECE Colour Precision Eyeshadow “COFFEE”

2, MASTERPIECE Colour Precision Eyeshadow “PERL BEIGE

3, SMOKY EYE EFFECT Eyeshadow “BRONZE HAZE

4, MIRACLE TOUCH Creamy Blush “SOFT COPPER”

Leave a Reply

  • (will not be published)