MENU
10:40 | February 22, 2012

eyelashes

Uncategorized

Tog en bild på mina fransar igår. Så här ser dom ut när jag böjer dom (självklart innan) och målar (bara ett få lager) med Max Factor 2000 Calorie Mascara. Jag gillar att man får känslan av att de blir fler och längre. Nu har jag rätt så bra längd på mina fransar, men volymen måste jag jobba med. Just 2000 Calorie från Max Factor har jag använt sedan jag gick i typ 7an och Mamma lät mig låna hennes. Jag har även gjort en suddig kajal-vinge på ögonlocket och struntat i underfransarna, för att få en mer “vaken” blick. Har ni nå tips och just ögonmake? Några bra bloggar?

– English – This is my eyes yesterday, I use Max Factor 2000 Calorie Mascara for more volume. Just use the eyelash curler before.

Leave a Reply

  • (will not be published)